Använd mobilen som hemma, i hela EU.

Nu förändras roamingavgifterna inom EU. För många mobilabonnemang innebär det att du får ringa, skicka SMS/MMS och använda all den surf som ingår i ditt abonnemang i Sverige och EU.

Hur funkar det?

Med våra mobilabonnemang kan du använda din surf både i Sverige och EU. Det betyder att din EU-surfmängd är lika stor som surfmängden i ditt mobilabonnemang.

Med 3Bredband kan du använda en del av surfen som ingår i ditt abonnemang i EU. Hur stor del EU-surfmängd du har beror på vilket abonnemang du har valt.

Våra mobiler Våra surfplattor

Frågor & Svar.

Allt du vill veta om roaming.

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna som handlar om dataroaming. Se vad som ingår i ditt abonnemang, vad det kostar och hur mycket du kan surfa när du är i något EU-land.

Läs mer

Kom igång med roaming.

3

Aktivera dataroaming.

Om du vill kunna surfa som hemma när du är i EU behöver du aktivera dataroaming. Här hittar du guider för aktivering till mobiler med både iOS och Android.

Aktivera dataroaming

6

Vad är roaming?

Roaming innebär att du använder din mobil utanför Sverige och lånar mobilnätet av en utländsk operatör.

Läs mer om roaming

4

Vilka länder ingår i EU?

Se vilka länder som ingår i EU. Från och med nu kan du använda de flesta av våra abonnemang på samma sätt som hemma när du är i något EU-land.

Se vilka länder som ingår

Lär dig ett nytt språk lagom till semestern.

3 hjälpsamma appar.

Visst vore det kul att kunna säga en oväntad fras eller kanske till och med lyckas snacka till dig ett bättre rum på hotellet? Vi tipsar om de bästa språk-apparna inför semestern.

Läs mer

Sänkt pris på storsäljare.

Just nu har vi sänkt pris på iPhone SE, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S7 och iPad.

Beställ här

M

Dags för ny mobil?

Är du på jakt efter en ny mobil med ett abonnemang som du kan använda i hela EU. Kolla in hela vårt utbud.

Våra mobiler

4

Utlandspriser.

Ska du resa utanför EU? I vår prislista hittar du all information om vad det kostar att ringa, SMSa och surfa i olika länder.

Till utlandspriserna

A

Mina sidor hos 3.

På Mitt3 kan du ta reda på hur det fungerar att använda just ditt abonnemang i utlandet och hur mycket surf du kan använda i EU.

Logga in på Mitt3