Till innehållet
Meny

Nu tar vi 5G till Helsingborg.

Hej framtiden!

Vi på Tre var först ut i Sverige med att låta konsumenter uppleva 5G. Sen dess har vi fortsatt bygga ut, trimma och förbättra vårt nät. I juni 2020 lanserade vi 5G i hela Helsingborgs stadskärna. Så oavsett om du hänger vid Sofieberg, Olympia, Högaborg, eller på Kvickbron kan du vara med och testa framtidens nät.

Se vår täckningskarta

Allt du behöver för att surfa i 5G.

5G-ready mobiler.

Vi har mobiler som är redo för 5G nätet. Det utökas hela tiden och efter sommaren 2020 kommer vi se ännu fler mobiler som stödjer 5G. Gå in och se vilka mobiler som fungerar redan idag.

5G mobiler idag

3Surfa abonnemang.

Våra 3Surfa abonnemang är redo för vårt nya 5G-nät. Det enda du behöver är en 5G-redo mobil och befinna dig i vårt 5G-nät.

Till våra abonnemang

Hej då bufferface.

Alla har nog upplevt Bufferface, ögonblicket då bilden buffrar i ett videosamtal och våra ansikten förvrids i groteska miner. Med 5G säger vi hej då till de här roliga och fula minerna.

Jag vill veta mer

Vad är 5G?

När du t ex ska sätta igång en HD film i 5G-nätet kommer den börja starta snabbare än för din kompis som surfar på 4G-nätet. Man kan kalla det för snabbare reaktionsförmåga. 5G kommer göra så att ditt surfande går snabbare än det gör idag.