Musiksurf ingår.

Så länge du har surf kvar på ditt abonnemang och du befinner dig i Sverige kan du streama musik utan att det påverkar din övriga surfmängd.

Så funkar det.

N

Musiktjänster.

När du lyssnar på musik via Spotify, Deezer, Tidal, Google Music, SoundCloud eller Apple Music påverkas inte din datamängd så länge du har surf kvar på ditt abonnemang.

X

Mobil och bredband.

Surf på musikstreaming ingår i våra abonnemang, både för mobil och bredband. Det gäller så länge du har surf kvar på ditt abonnemang och så länge du surfar i 3s nät i Sverige.

U

Redan 3Kund?

Både nya och befintliga kunder som befinner sig på 3s nät har surf på musikstreaming.

Vanliga frågor & svar

Deezer.

Musiktjänsten för hela familjen.

Utforska musiken på Deezer. Oavsett var du är har du alltid tillgång till dina favoritlåtar - i din mobil, surfplatta, dator och även i bilen, så länge du är i Sverige eller i 3s nät i Sverige. Skapa spellistor för alla tillfällen och fyll dem med världsartister som Ed Sheeran, John Legend, Adele och många fler. Just nu kan du som har 3 prova Deezer i tre månader utan extra kostnad.

Prova Deezer

Personuppgiftsbehandling.

Vi har under flera år erbjudit dig som kund ett uppskattat erbjudande där du har fått musikstreaming utan att det påverkar ditt abonnemangs övriga datamängd. Vi vill fortsätta att göra det. Som en följd av nya lagkrav krävs att vi samlar in samtycke för den personuppgiftsbehandling vi gör inom ramen för tjänsten.

För att kunna tillhandahålla 3Musiksurf krävs att vi kan identifiera den datatrafik som hänför sig till din musiksurf, i syfte att skilja den från övrig datatrafik vilket sker i realtid. Informationen om din sammanlagda musiksurf sparar vi under högst ett halvår för att därefter radera den. När vi analyserar datatrafiken identifieras aldrig användarnamn, lösenord, vilken musik du lyssnar på eller annan information som kan vara personligt identifierbar. Om du inte samtycker till personuppgiftsbehandlingen kan vi inte erbjuda dig tjänsten, att ge ditt samtycke är dock helt frivilligt. Du kan när som helst återta ditt samtycke genom att besöka samma sida. Om du återkallar ditt samtycke kan vi inte tillhandahålla tjänsten 3Musiksurf. För att kunna lämna ett giltigt samtycke krävs det att du är äldre än 16 år, är du yngre än 16 år måste din målsman lämna samtycke för dig. För att göra ditt val kan du använda din telefon (utan att vara ansluten till wifi) genom att klicka på länken nedan.

Till samtyckeshantering