Till innehållet
Meny

Vi förklarar 3Samla.

Familjeabonnemang hos Tre.

Hur din familj ser ut är upp till dig. Numera kan du lägga till extra användare på ditt abonnemang hos Tre. Hos oss kan du smidigt lägga till din partner, dina barn eller varför inte en kompis?

Att samla abonnemang är ett smart sätt att sänka dina månadskostnader. Vi kallar det 3Extra Användare - och du kan lägga till upp till fem användare.

Dela surf. Och mycket mer.

Dina användare får spegla ditt abonnemangs fördelar. Den surfmängd du har på ditt abonnemang, har även dina extra användare. Det gäller självklart även tilläggstjänsten 3Världen som ingår på våra röstabonnemang från 15GB med 12 eller 24 månaders bindningstid.

Familjeabonnemang.

En låg månadskostnad är viktigt, speciellt när det är dags för barnen i familjen att få sin första mobil eller sitt första abonnemang. Med 3Samla får du allt samlat på ett ställe, på en gemensam faktura och till en låg månadskostnad.

Ett familjeabonnemang hos oss innebär att det blir billigare att lägga till extra användare på ditt abonnemang, än om varje person skulle teckna ett eget abonnemang.

Prisexempel.

Du har, eller tecknar abonnemanget 3Surfa Obegränsat (läs mer längst ner i inlägget om vad som ingår i det abonnemanget). Genom att sedan lägga till din sambo, dina barn eller vem du vill för bara 99 kr/månaden per användare sänker ni månadskostnaden per person så här:

499 kr (ditt abonnemang) + din sambo (99 kr) + två barn (99 + 99 kr) = 796 kr/mån, eller 199 kr/mån och person.

Alla i familjen speglar nu huvudabonnemanget för surf, samtal och meddelanden. Utöver det, har alla i familjen även tillgång populära tjänster som: 3Världen, 3Skicka surf, WiFi-samtal och 3Musiksurf.

Ingen bindningstid.

Eftersom det inte är någon bindningstid på extra användare, blir den här typen av familjelösning väldigt flexibel. Månadskostnaden per person sjunker med varje extra användare som läggs till.

Läs mer och beställ

Bredband via mobilnätet.

Något som gör det ännu mer fördelaktigt att samla familjen hos oss är att vi erbjuder 100 kr i rabatt per månad när du köper mobilt bredband med obegränsad surf i Sverige.

Letar ni efter ett prisvärt alternativ till ADSL, fiber eller bredband via "tre hål i väggen" är 3Bredband Hemma med obegränsad surf i Sverige ett bra alternativ.

Koppla upp hemmets alla prylar så att alla i familjen kan surfa, streama musik, serier och film.

Köp mobilt bredband

3Surfa Obegränsat är ett abonnemang med obegränsad surf i Sverige, samtal och meddelanden ingår (exklusive betal- och satellitsamtal/-SMS). Fullständiga villkor för våra abonnemang, tjänsten 3Världen och tjänsten 3Extra Användare finns att läsa på vår sida för priser och villkor.

Läs mer

Kom igång med eSIM
Vad är 3Återvinn?
Sälja mobilen? Det ska du tänka på
Omvänd trådlös laddning
Välj en surfplatta. Upptäck fördelarna