Gå till innehållet
Fem glada barn i färgglada kläder som alla ler och skrattar. En sitter på en pall, resten står. Ett av barnen håller i en skylt där det står "Trevligt Möte".

Framtidens makthavare

I en tid där vuxna, och framförallt företagare, ofta kan problematisera, processa och komplicera påminner våra kids ofta om hur enkelt allt skulle kunna vara.

The Kids version

I en exklusiv serie framtagen för Tre Företag möter vi framtidens makthavare som släpps in för att lösa de mest komplexa frågor som ett företag eller en entreprenör kan brottas med. För vi vet att kraften av förändring och enkelhet finns hos våra barn.

Intervjuer

Trevligt möte - The Kids version - Två små tjejer med ryggen mot oss tittar på en röd skylt med texten Trevligt möte.

Så styr du ditt företag mot framgång – om kidsen får bestämma

Barnen är vår framtid. En dag kommer de att sätta vår agenda och forma såväl näringslivet som det politiska landskapet. Så låt oss höra vad de har att säga om vår tids företagsfrågor, kanske kan vi lära oss något av deras klokskap redan nu.

Läs mer
Joceline Akgün VD på Creative Headz och Pontus Frithiof restaurangentreprenör sitter i en trappa som finns i 3Huset i södra Stockholm

Superentreprenörerna som går stärkta ur krisen

Hur kan man som företagare vända en motgång till framgång? Framstående entreprenörerna och Tre Företagskunderna Joceline Akgün, VD för Creative Headz, och Pontus Frithiof, stjärnkock och krögare, delar med sig av sina värsta stunder och hur de gjorde för att gå starkare ur krisen.

Christian Albinsson, iklädd kavaj och svarta kläder sitter med ett leende i en trappa med små bord.

Så vann de matchen om padel på NK-taket

Ett av Stockholms mest anrika varuhus, NK, är numera även en destination för träning och hälsa. Bakom den nyöppnade padelsatsningen på NK Parkadens tak står bland andra Tre Företags host för talkshowen Trevligt möte: entreprenören Christian Albinsson. Men hur går man egentligen från idé, till att söka investerare och få klartecken?

Vill du veta mer?

Boka rådgivning

Boka ett samtal med en av våra företagsexperter, så berättar vi mer om vilka alternativ som passar just ditt företag.

Boka rådgivning

Mobil växel

I 3Växel ingår det vanligaste funktionerna för en bra och proffisionell upplevelse. Ta hjälp av våra smarta tillval för att anpassa växeln till just din verksamhets behov.

Företagsmobil

På jakt efter en ny företagsmobil? Vi har ett stort utbud av mobiler i olika prisklasser från kända tillverkare som Apple, Samsung och Xiaomi.