Gå till innehållet
Fem glada barn i färgglada kläder som alla ler och skrattar. En sitter på en pall, resten står. Ett av barnen håller i en skylt där det står "Trevligt Möte".

Framtidens makthavare

I en tid där vuxna, och framförallt företagare, ofta kan problematisera, processa och komplicera påminner våra kids ofta om hur enkelt allt skulle kunna vara.

The Kids version

I en exklusiv serie framtagen för Tre Företag möter vi framtidens makthavare som släpps in för att lösa de mest komplexa frågor som ett företag eller en entreprenör kan brottas med. För vi vet att kraften av förändring och enkelhet finns hos våra barn.

Trevligt möte - del 1

Trevligt möte – the kids version är just ett trevligt möte som påminner om hur enkelt det faktiskt skulle kunna vara. Vad är en bra ledare/chef eller vad är företagskultur? Inspireras av framtidens ledare.

Trevligt möte - del 2

I en tid där vuxna, framförallt företagare, ofta kan problematisera, processa & komplicera påminner våra kids ofta om hur enkelt allt skulle kunna vara. Låt kidsen inspirera!

Två färgstarka företagare - talkshow

Följ med på en inspirerande, underhållande och intressant resa – full av tips, trix och råd för dig som också driver företag eller vill/ska starta företag.

Intervjuer

Vill du veta mer?

Boka rådgivning

Boka ett samtal med en av våra företagsexperter, så berättar vi mer om vilka alternativ som passar just ditt företag.

Mobil växel

I 3Växel ingår det vanligaste funktionerna för en bra och proffisionell upplevelse. Ta hjälp av våra smarta tillval för att anpassa växeln till just din verksamhets behov.

Företagsmobil

På jakt efter en ny företagsmobil? Vi har ett stort utbud av mobiler i olika prisklasser från kända tillverkare som Apple, Samsung och Xiaomi.