Tre tips från Phil's Burger
Här kommer tre värdefulla tips för hur du ska lyckas med ditt företagande. Våga ta risker, lita på din personal och sätt alltid kunden fokus.
Publicerad 2021-05-17
1. Våga riska!
Man måste våga, annars händer inget. Många sitter med bra idéer, men det är genomförandet som är det svåra. Lyckas du inte med genomförandet hjälper det inte att du har världens bästa idé. Du måste våga ta risker och våga misslyckas för att i slutändan lyckas.
2. Satsa på kompetent personal!
När man startar upp ett bolag är det svårt att få tag på superkompetent personal, om man inte heter Petter Stordalen. Vi var ett oprövat koncept, då är det svårare att locka till sig kompetens. Men ju mer företaget växer desto högre krav ställs det också på alla medarbetare.
3. Sätt kunden i fokus!
Att sitta på huvudkontoret och göra antaganden om hur saker ska funka ute i verksamheten funkar inte. Det är på restaurangen det händer om man är i restaurangbranschen. Vad gästerna hos oss tycker och tänker är avgörande och varje kundupplevelse är viktig. Allt handlar om mötet mellan oss och våra gäster.
Fler tips & trix
Tre tips för ett hållbart entreprenörskap
Handla och ta hand om miljön på samma gång eller bygg ett bolag som gör skillnad. Midnatt ger sina tre bästa tips för ett mer miljövänligt företagande.
Fem tips för ett hållbart företagande
Belecogrundarna Marie och Sebastian Rudenstam ger sina bästa tips för hållbart företagande. Läs hur det gäller att matcha idé med marknaden och våga be om hjälp.
Fem smarta jobbtips by Pontus
Superentreprenören Pontus Frithiofs delar med sig av sina bästa tips för hur du jobbar smartare. Det gäller att ha en bra strategi och skilja på jobb och privatliv.