Gå till innehållet
Man och kvinna i träningskläder fotade bakifrån. Mannen håller i ett par vita on ear-hörlurar.
Man och kvinna i träningskläder fotade bakifrån. Mannen håller i ett par vita on ear-hörlurar.

Musikstreaming

Med Tre kan du streama musik i EU utan att det påverkar din surfmängd. Allt som krävs är att du har surf kvar på ditt abonnemang och att du har har gett ditt samtycke. Trevlig resa!

Så funkar musikstreaming

Samtycke

För att ta del av tjänsten "Musikstreaming" behöver du först lämna samtycke. Det gör du enklast genom att SMSa JA/NEJ till 2993 eller via Mitt3.

Musiktjänster

När du lyssnar på musik via Spotify, Deezer, Tidal, SoundCloud eller Apple Music påverkas inte din datamängd så länge du har surf kvar på ditt abonnemang.

Redan kund?

Både nya och befintliga kunder, oavsett mobil- eller bredbandsabonnemang, kan ta del av musikstreaming inom EU utan att det dras från den ordinarie surfmängden. Go get it!

Streama musik

Musik är en krydda i vardagen som vi vill att du ska kunna njuta av - utan att behöva oroa dig för att surfen ska ta slut.

En man med skägg och grön jacka står utomhus och tittar på film i sin surfplatta. han har trådlösa hörlurar i öronen.

Hemma, borta eller mittemellan

Det spelar ingen roll om du lyssnar hemma eller på resan. Så länge du är uppkopplad till vårt mobilnät, har lämnat samtycke och har surf kvar behöver musiken aldrig tystna. Gäller i Sverige och inom EU/EES.

Kvinna i grått, yvigt hår med over ear-hörlurar ler mot kameran.

Utomlands

Så länge du befinner dig inom EU/EES kan du streama musik precis som hemma. Borta är dagarna med stressiga offline-synkningar över dåliga WiFi-nät.

Frågor och svar om Musikstreaming

Spotify (inte podcast), Deezer, Tidal, SoundCloud och Apple Music. Du behöver dock ha lämnat samtycke för musikstreaming hos oss innan, för att den ordinarie surfmängden på abonnemanget inte ska dras.

Några av musikstreamingtjänsterna vilar på en teknisk lösning som gör att Tre behöver titta något djupare än annars på din datatrafik för att kunna identifiera musikstreamingen. Tre behöver därför ditt samtycke till behandlingen av uppgifter i din elektroniska kommunikation för de musikstreaming¬tjänster som vid var tid kräver det.

Vi vill understryka att Tre, i syfte att kunna identifiera musikstreamingtjänsterna, aldrig tittar på uppgifter såsom ditt användarnamn, lösenord, vilken musik du lyssnar på eller annan snarlik information i samband med behandlingen.

Nej, din ordinare surf dras när du lyssnar på podcasts.

Nej, det är endast våra abonnemang som har stöd för fri musikstreaming.

Om surfen på abonnemanget tar slut så kommer datatrafiken spärras och då går det inte att streama musik. Du har möjlighet att köpa till extra data om du vill kunna lyssna vidare.