Gå till innehållet

Mobilt Wifi

För dig som surfar med en surfplatta, eller vill kunna ta med dig din uppkoppling på resan. Koppla upp och surfa i hela Sverige och inom EU.

Två kvinnor med varsin ryggsäck promenerar tillsammans.

Mobilt Wifi

För dig som surfar med en surfplatta, eller vill kunna ta med dig din uppkoppling på resan. Koppla upp och surfa i hela Sverige och inom EU.

Mobilt internet från 149 kr/mån

Med mobilt internet surfar du vidare vart du än är. Använd som komplement till din fasta bredbandsanslutning eller ta med till sommarstugan, på vandringen eller på resan inom EU. Köp med surfplatta, router eller helt utan bindningstid.

Surfplatta

En surfplatta är internet och all världens underhållning direkt i dina händer. I många hushåll börjar datorn sakta men säkert ersättas av surfplattan. Välj en för hela familjen, till dig själv eller dina barn.

Bärbar router

Bärbar 4G-router med WiFi som drivs på batteri, eller kan kopplas direkt till en dator och användas som USB-sticka (modem). Använd som komplement till fast anslutning, exempelvis på resan.

Abonnemang utan bindningstid

Välj mellan 15 och 50 GB surf/mån. Då ingår ett SIM-kort, men ingen utrustning - den behöver du köpa till själv. Smidigt för dig som redan har en USB-sticka (modem), surfplatta eller en 4G-router.

Surfa inom EU/EES med mobilt WiFi

Med mobilt Wifi från Tre (3Bredband Go 15 och 50 GB) kan du använda hela den inkluderade surfen både inom Sverige och hela EU/EES. Detta gäller även våra mobilabonnemang 3Surfa med upp till 50 GB surf/mån.

Frågor och svar om mobilt WiFi

Med abonnemanget 3Bredband Go med 15 eller 50 GB surf/månad kan du använda hela surfmängden inom Sverige och EU/EES utan extra kostnad. I övriga länder (samt via satellitnätet som på fartyg och flyg) tillkommer en rörlig kostnad för surf.

Med en bärbar router eller surfplatta från oss får du de bästa förutsättningarna för att det ska fungera. För att använda våra bredbandsabonnemang med produkter från andra återförsäljare behöver de ha plats för SIM-kort samt vara kompatibla med vårt nät. För 3G behöver din utrustning stödja 900- och 2100-bandet. För 4G behöver din utrustning stödja 800-, 2100- och 2600-bandet.

Om den inkluderade surfen tar slut behöver du vänta till nästa månad eller köpa extra surf via Mitt3 för att surfa vidare. Tänk på att den extra surfen endast kan användas innevarande månad och flyttas inte över till nästa.

Säkerställ att ditt abonnemang inte är spärrat för utlandsanvändande eller att du nått ditt kostnadstak för surf i utlandet. Det gör du enklast via Mitt3. Om det fortfarande inte fungerar kan det vara så att den plats du är på inte har någon mobiltäckning. När du surfar utomlands använder du den utländska operatörens nät där både hastighet och täckning kan skilja sig från hur det är i Sverige.

När du köper en 4G-router eller surfplatta från oss behöver du inte göra några manuella inställningar för att börja surfa, allt är förinställt! Har du en egen surfplatta med plats för SIM-kort, 4G-router eller USB-sticka (modem) behöver du ange "bredband.tre.se" som APN för att kunna surfa.