Gå till innehållet
Köp begagnat, vårda, återvinn. 

Läs mer

Så förlänger du mobilens livslängd

Mobiler

  • Spara pengar när du skaffar mobil med abonnemang
  • Delbetala räntefritt i 12, 24 eller 36 mån
  • Få rabatt när du lämnar in din gamla mobil
Alla
Apple
Google
Samsung
Sony
Motorola
Doro
Begagnad

Frågor och svar om mobiler

Det är väldigt individuellt vad för mobil som är bäst för dig. Har du haft en iPhone tidigare och är nöjd då kanske du vill ha en ny iPhone. Eller om du är ett fan av Samsung då är det Samsung du vill ha igen. Vi har även andra androidmobiler som Xiaomi och Sony.

Behöver du en mobil till dina barn eller kanske till din gamla mormor som börjar bli till åren? Då vill du ha en enkel, prisvärd mobil som ska ge en bra start i smartphone-världen. Se vår blogg om mobiler för äldre..

Trevligt att du är intresserad av en ny mobil. Det är väldigt individuellt vilken mobil som passar just dig. Se över dina behov eller önskningar och utgå därifrån. Ska den vara kompatibel med Apple? Då är det en ny iPhone du ska ha.

Är det en äldre person som ska använda mobilen bör du tänka på att den har stora knappar är användarvänlig eller är den är kompatibel med den hörapparat som eventuellt används.

Eller kanske du bara ska ha den senaste mobilen, och välj de som namnges med ”Nyhet!”

Lycka till och tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha råd och hjälp.

Kul att du tänker på miljön! Det gör vi också därför kan du enkelt återvinna din gamla mobil i en av våra butiker eller här online - då kan du dessutom få rabatt på ditt mobilabonnemang, om du är kund hos oss på Tre såklart! Läs mer om hur 3Återvinn fungerar.

Nej, mobilen kommer inte vara låst till Tre.

Vi slutade sälja telefoner som var operatörslåsta i september 2018.

Det är tillverkaren av mobilen som bestämmer hur lång garanati det är på deras mobiler. Nedan ser du hur lång garantin är för varje tillverkare:

Apple: 12 månader

Samsung: 24 månader

Sony: 24 månader

Google: 24 månader

Motorola: 24 månader

Xiaomi: 24 månader

Doro: 24 månader

Tips när du ska köpa mobil