Gå till innehållet

Förköp iPhone 13 Pro

Och såklart även hela iPhone 13-serien. Förköp från 17 september kl 14.00

Ja, det kommer en ny iPhone!

På eventet Keynote som hölls den 14 september berättade Apple att de släpper fyra nya modeller: iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max. Vill du vara säker på att få de senaste nyheterna från Apple? Anmäl ditt intresse här nedanför så håller vi dig uppdaterad.

Ingen bindningstid

Byt surfmängd när du vill

Surfa som hemma i 80 länder

Kamera

Fota och filma som ett proffs! Skapa en egen fotografisk stil och nå ett nytt djup i din kreativitet med vidvinkelkameran och nya funktioner som Cinematiskt läge.

Batteri

Ännu bättre batteritid, är det möjligt?! Upp till 2,5h längre batteritid än den tidigare iPhone 12-serien. Fota, gör en film eller streama med ett batteri som räcker hela dagen.

A15 Bionic

Med nya processorer har iPhone 13-serien vässat krafterna med sitt nya, blixtsnabba och mest kraftfulla A15 Bionic-chip hittills.

Allt du vill veta om nya iPhone

Nya iPhone 13-serien kommer att släppas 24 september men du kan förbeställa redan från 17 september kl 14:00.

Precis som iPhone 12-serien är alla iPhone 13-modeller 5G kompatibla, perfekt för ultrasnabb nedladdning och streaming i hög kvalitet.

iPhone 13 Pro Max har störst skärm med en 6,7" heltäckande OLED-skärm.

Både iPhone 13 och iPhone 13 Pro kommer på andra plats med en skärmstorlek på 6,1", däremot väger iPhone 13 Pro mer. Sist och absolut minst kommer iPhone 13 mini, som också är den lättaste modellen, med en 5,4" skärm.

iPhone 13 Pro Max har den längsta batteritiden någonsin hos en iPhone och räcker en hel dag!

Du kan streama dina favoritserier upp till 25 timmar eller titta på roliga videos i hela 28 timmar. Föredrar du att lyssna på musik? Då kan du njuta av ljuva toner upp till 95 timmar.