Till innehållet
Meny

Mobilt WiFi.

Med mobilt internet surfar du på dina villkor, oavsett vart du är. Använd som komplement till din fasta anslutning, eller på resan. Mobilt internet är surf i husvagnen, i tältet, i sommarstugan eller på vandringen. Köp med surfplatta, router eller helt utan bindningstid.

Välj en surfplatta.

Välj en surfplatta och upptäck fördelarna med all världens underhållning och information - direkt i dina händer.

Se vårt utbud av surfplattor

Hur vill du surfa?

Surfplatta.

En surfplatta är internet och all världens underhållning direkt i dina händer. I många hushåll börjar datorn sakta men säkert ersättas av surfplattan. Välj en för hela familjen, till dig själv eller dina barn.

Välj surfplatta

Bärbar router.

Bärbar 4G-router med WiFi som drivs på batteri, eller kan kopplas direkt till en dator och användas som USB-sticka (modem). Använd som komplement till fast anslutning, exempelvis på resan.

Välj bärbar router

Obundet abonnemang.

Välj mellan 15 och 50 GB surf/mån. Då ingår ett SIM-kort, men ingen utrustning - den behöver du köpa till själv. Smidigt för dig som redan har en USB-sticka (modem), surfplatta eller en 4G-router.

Välj obundet abonnemang

Hur mycket surf behöver jag?

Läs vårt blogginlägg och ta reda på hur mycket surf du behöver - då blir det enklare att välja det abonnemang och den bredbandslösning som passar dig bäst.

Till blogginlägget

Hur fungerar mobilt bredband?

Dongel, USB-sticka, mobilt wifi eller bärbart internet - alla namn för en sak: mobilt bredband. Men vad är mobilt bredband? I vår blogg förklarar vi hur tekniken funkar och hur du enkelt ska komma igång.

Till blogginlägget

Frågor & svar.

Kan jag surfa utomlands med mobilt WiFi/mobilt internet?

Vår bärbara bredbandslösning heter 3Bredband Go och finns att köpa med antingen 15 eller 50 GB surf/mån. De abonnemangen kan använa hela sin surfmängd i Sverige och inom EU/EES utan extra kostnad. I övriga länder (samt via satellitnätet såsom fartyg och flyg) tillkommer en rörlig kostnad för surf. Du kan söka utlandspriser eller se alla utlandspriser för bredband samlade i en lista på vår hemsida.Vad behöver jag tänka på om jag ska köpa min egen 4G-router, surfplatta eller USB-sticka?

Om du köper en bärbar router eller surfplatta via oss får du de bästa förutsättningarna för att det ska fungera. Väljer du att köpa din egen 4G-router, USB-sticka (modem) eller surfplatta kan du göra det hos de flesta teknikdetaljhandlare. Säkerställ att de har plats för SIM-kort och är kompatibla med vårt nät. För 3G behöver din utrustning stöda 900- och 2100-bandet. För 4G behöver din utrustning stöda 800-, 2100- och 2600-bandet.Vad händer om surfen tar slut?

Om den surf som ingår i abonnemanget tar slut spärras du från att surfa vidare. Du behöver då vänta tills nästa månad börjar, eller fylla på med extrasurf via Mitt3. Tänk på att extrasurf bara gäller den innevarande månaden och flyttas inte över till nästa månad.Det funkar inte att surfa utomlands, vad ska jag göra?

Börja med att säkerställa att ditt abonnemang inte är spärrat för utlandsanvändande, eller att du nått ditt kostnadstak för surf i utlandet. Det gör du enklast via Mitt3. Om det fortfarande inte fungerar kan det vara så att den plats du är på inte har någon mobiltäckning. När du surfar utomlands använder du den utländska operatörens nät, där både hastighet och täckning kan skilja sig från hur det är i Sverige (och vårt nät).Vilket APN ska jag ange för att kunna surfa?

När du köper en 4G-router eller surfplatta från oss, är de inställningar som du behöver för att kunna surfa automatiskt inställda. Om du köpt en egen surfplatta med plats för SIM-kort, 4G-router eller USB-sticka (modem) behöver du ange "bredband.tre.se" som APN för att kunna surfa.

Köp mobilt bredband.

Oavsett om du surfar mycket, lite, ofta eller sällan har vi en bredbandslösning för dig. Upptäck fördelarna med mobilt bredband redan idag.

Till alla bredbandsabonnemang