Till innehållet
Meny

Mobil hemtelefon.

Missa inga viktiga samtal genom att koppla ditt hemnummer till mobilen.

Slipp trassel.
Och långa sladdar.

På landet? Hemma? På fika hos grannen? Det spelar ingen roll. Med 3Hemtelefon kan du ta emot samtal till ditt fasta nummer - vart du än är. Till en låg, fast månadskostnad.

Ring och beställ 3Hemtelefon för 199 kr/mån

Telefonjack? Behövs inte!

Hemtelefon via mobilnätet.

Att ha sitt fasta nummer i en mobiltelefon är flexibelt och gör dessutom att du aldrig behöver missa viktiga samtal bara för att du inte är hemma.

Enkelt att komma igång.

Vi sköter nummerflytten.

Vi hjälper dig att flytta ditt fasta nummer till oss. Helt utan avgift. Flytten av numret tar några dagar och allt sker automatiskt. Teknik du kan lita på.

Personlig service.

Snabb hjälp via telefon eller i butik.

Om tekniken börjar strula finns vi där för dig. Ring, chatta, eller mejla in ditt ärende så hjälper vi dig.

Doro 7011.

Med 3Hemtelefon för 199 kr/mån

Just nu erbjuder vi knappmobilen Doro 7011 tillsammans med abonnemanget 3Hemtelefon för 199 kr/mån i 24 månader. Samtal inom Sverige till svenska mobil- och fastnummer ingår. SMS kostar 0,49 kr/st och MMS kostar 1,39 kr/styck. Ingen surf ingår. Abonnemanget fungerar bara i Sverige. Minsta totalkostnad är 4776 kr.

Ring 020 - 33 33 33 för att beställa

Vanliga frågor och svar.

Vad menas med att ha sitt fastnummer i mobilen?

Det betyder att vi flyttar ditt nummer från din nuvarande operatör till oss. Du kan då bli nådd på numret, men inte ringa ut från det. Istället ringer du ut från ett mobilnummer (som du väljer själv, eller blir tilldelad). Du kan även välja att köpa ett helt nytt fastnummer (med valfritt riktnummer) om du vill.

Fungerar larm och andra tjänster som är kopplade till hemnumret?

Om du har larmtjänster och liknande kopplat till ditt hemnummer kan de komma att påverkas av bytet, och i vissa fall helt stängas av. Säkerställ detta med de leverantörer som du har tjänster hos innan du beställer.

Kan jag bli nådd överallt på mitt fasta nummer med 3Hemnummer?

Ja! Det är enligt oss den bästa fördelen med att ha sitt fasta nummer i mobilen. Oavsett om du är hemma eller inte kan du alltid bli nådd på ditt fasta nummer. Perfekt för släkt och vänner som oftast ringer hem till dig.

Det finstilta.

Om du idag har larmtjänster, telefoni- och bredbandstjänster hos en annan leverantör kan dessa komma att påverkas av bytet till oss. Det är därför viktigt att du kontaktar respektive leverantör där du har tjänster för att säkerställa vad som gäller för just dig.

Abonnemanget 3Hemtelefon är i grunden ett mobilabonnemang, varför det kommer att ha ett mobilnummer, utöver det fasta numret. Det gör att du kan ta emot inkommande samtal på både ditt fast- och mobilnummer, medan ditt mobilnummer är det som visas när du ringer utgående samtal.

Fullständiga priser och villkor