Till innehållet
Meny

Samsung Galaxy S7.

Perfekt för dig som som vill ha en högpresterande mobil till ett litet pris. Bra batteritid och bra kamera som bjuder på både videoinspelning i hög upplösning och stort ljusinsläpp. Mobilen är också IP68 klassad vilket innebär att du kan använda telefonen 1,5 meter under vattenytan i 30 minuter.

Färg:

Svart
Från 399kr/mån i 24 mån

Välj surfmängd

Dina uppgifter

Förläng ditt abonnemang med ny mobil. Du kan förlänga ditt abonnemang redan 3 månader innan din bindningstid gått ut. I Mitt3 ser du när du tidigast kan förlänga.

Din beställning

Samsung Galaxy S7

Galaxy S7, Svart

0 kr
0 kr/mån

3Surfa 25GB

i 24 mån

0 kr
250 kr
399 kr/mån

Engångskostnad

Månadskostnad

Totalkostnad:

0 kr
250 kr
399 kr/mån i 24 mån

Minsta totalkostnad 9576 kr

Villkor

Jag godkänner:

Tres allmänna villkor och bekräftar att jag tagit del av information om hur Tre behandlar mina personuppgifter såsom beskrivs här. Jag är också införstådd med att Tre kommer använda mitt personnummer för att genomföra en kreditkontroll samt att min beställning medför en betalningsskyldighet.

Samtycke

3Musiksurf (frivillig)

3Musiksurf ingår utan extra kostnad i alla våra abonnemang och ger dig fri surf på musikstreaming så länge du har surf kvar i ditt abonnemang.

Jag samtycker till att Tre behandlar uppgifter i min elektroniska kommunikation för de musikstreamingtjänster som vid var tid kräver det, för att jag ska kunna streama musik från dessa tjänster utan att det påverkar min totala surfmängd.

Läs mer om samtycke för 3Musiksurf
Trafikuppgifter (frivillig)

Tre vill gärna ha ditt godkännande för att använda dina trafikuppgifter för att kunna ge dig erbjudanden som vi tror har ett värde för dig. Detta är frivilligt och du kan när som helst ändra dina uppgifter i Inställningar i Mitt3.

Jag godkänner att Tre använder mina trafikuppgifter för att jag ska kunna få bättre tjänster och personliga erbjudanden.

Läs mer om samtycken för personuppgifter

Köp nu