Till innehållet
Meny

3Lämna-in-deal.

Köp ny mobil, lämna in din gamla smartphone
så kan du sänka din månadsavgift.

Så gör du.

J

Lämna in din gamla smartphone i en 3Butik.

Köp en ny mobil hos oss på Tre och lämna in din gamla smartphone i en av våra 3Butiker. Din gamla smartphone behöver inte vara köpt av oss, vi tar emot alla smartphones värda minst 100 kr.

Hitta din närmsta 3Butik

S

Värdera mobilen.

Butikspersonalen kontrollerar och värderar din mobil medan du väntar. Värdet bestäms utifrån modell och mobilens skick.

7

Få rabatt.

Värdet av din gamla smartphone används för att sänka månadsavgiften på ditt abonnemang. Du kan även välja att donera värdet till Barncancerfonden.

Välj vilken mobil du vill köpa.

iPhone.

Nu kan du köpa iPhone 8 | XS | XR med en 3Lämna-in-deal. Köp idag och lämna in din gamla smartphone värd minst 100 kr så kan du få sänkt månadskostnad.
Exempel vid inbyte

Köp iPhone 8 | XS | XR

Samsung.

Nu kan du köpa Samsung Galaxy S10 | S10+ | S10e med en 3Lämna-in-deal. Köp idag och lämna in din gamla smartphone värd minst 100 kr så kan du få sänkt månadskostnad.
Exempel vid inbyte

Köp Samsung Galaxy S10 | S10+ | S10e

Huawei.

Nu kan du köpa i Huawei P30 | P30 Pro med en 3Lämna-in-deal. Köp idag och lämna in din gamla smartphone värd minst 100 kr så kan du få sänkt månadskostnad.
Exempel vid inbyte

Köp Huawei P30 | P30 Pro

Ge din gamla smartphone
ett nytt liv.

Visste du att hälften av svenskarna har minst tre gamla smartphones som ligger hemma och skräpar? Om du lämnar in de mobilerna du inte längre använder kan du sänka din månadskostnad eller skänka mobilernas värde till Barncancerfonden – samtidigt som du gör miljön en tjänst.

Organisationer vi stöttar.

Barncancerfonden.

Tre är samarbetspartner till Barncancerfonden som jobbar för att bekämpa barncancer. Som 3Kund kan du vara med och bidra genom att lämna in din gamla mobil och skänka värdet av telefonen till Barncancerfonden.

Läs mer

My Dream Now.

My Dream Now är samverkan mellan skola och arbetsliv, genom till exempel prao och klasscoach. Medarbetare på Tre coachar åttondeklassare i utsatta områden under ett år.

Läs mer

Ung Företagsamhet.

Tre samarbetar med Ung Företagsamhet som är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation. Sedan 1980 har de utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom processutbildningen UF-företagande.

Läs mer

Ett hållbart samhälle.

På Tre är vi övertygade om att vi alla kan bidra till ett hållbart och mer inkluderande samhälle. Därför samarbetar vi med olika organisationer för att göra vardagen bättre för fler.

Läs mer