Till innehållet
Meny

Galaxy Note20 | 20 Ultra 5G*.

Upptäck Galaxy Note20 serien.

Maxad gaming.

Ta gaming till en högre nivå och bli en vinnare. Med Note20 kan du spela i molnet på Xbox Game Pass. Mobilen är redo för 5G och WiFi6.

Perfekt till arbetet.

Appar på mobilen kan öppnas direkt på Windows desktop och anteckningar du tagit med S Pen synkas automatiskt till Microsoft Outlook, Office och OneNote.

Otrolig kamera.

Nu kan du ta bilder som tidigare bara var möjligt med en systemkamera. 108 MP ger dig detaljerna, 50x Space Zoom kombinerat av 5x optisk zoom tar dig närmare. Note20 Ultra gör dig till en proffsfotograf.

Så förbättrar 5G din vardag.

Med 5G påverkas vårt digitala beteende i allt från kontorsarbete till nätshopping. Läs mer om hur internetveteranen och föreläsaren Joakim Jardenberg tror att vi kommer uppleva den nya tekniken.

Läs mer

Villkor.

*5G Ready betyder att Galaxy Note20 och Note20 Ultra 5G är förberedd att stödja 5G-nätverk. Samtliga modeller i Galaxy S20-serien är kompatibla med 3G och 4G-nätverk.

Erbjudandena gäller för privatpersoner och kan inte kombineras med andra rabatter. I abonnemanget 3Surfa 15GB ingår 15 GB data/mån, samt samtal, SMS och MMS inom EU/EES (dock inte trafik från Sverige till utlandet och betal- och satellitsamtal/-SMS).
Galaxy Note20 350 kr/mån med 3Surfa 15 GB 299 kr/mån, totalt 649kr/mån i 24 mån.
Galaxy Note20 Ultra 450 kr/mån med 3Surfa 15 GB 299 kr/mån, totalt 749kr/mån i 24 mån.

Priset inkl 3Världen. Med 3Världen kan du surfa till samma pris som i Sverige upp till ditt abonnemangs datakvot (max 15 GB), vid tillfällig vistelse i länder som ingår i 3Världen. I 3Världen dras musiksurf från din datamängd. Samtal och SMS ingår till svenska och lokala nummer i det 3Världen-land som du befinner dig i (ej betal- och satellitsamtal). För mer information och fullständiga villkor. Vi reserverar oss för ev. tryckfel.

Fullständiga villkor