Till innehållet
Meny

Xiaomi.

Xiaomi är en kinesisk teknikjätte som sålt smartphones sedan 2011. Som första svenska operatör började vi på Tre sälja Xiaomi-mobiler 2018.

Xiaomi Mi 10 är här.

Uppföljaren till Mi 9 är här. Nyheten Xiaomi Mi 10 är en prisvärd smartphone med fokus på film och foto med prestanda i klass med sina konkurrenter.

Läs mer och köp Mi 10

Om Xiaomi.

En utmanare. Precis som vi.

Många förknippar nog Xiaomi med elscootrar och robotdammsugare trots att de är en av världens största mobiltillverkare. De tillverkar mobiltelefoner i olika prisklasser och utmanar ständigt sina konkurrenter i både pris och kvalitet. Vi har sålt Xiaomi-mobiler sedan 2018.

Läs om vår Xiaomi-premiär

Vi summerar Mi 10.

Det senaste från Xiaomi.

Nu är nyheten Xiaomi Mi 10 här. Vi har har sammanfattat mobilen och går in på allt från kamera, till prestanda och batteritid.

Läs blogginlägget om Mi 10

Mi 10.

Xiaomi marks the spot.

Erfarenheter och lärdommar från Xiaomis tidigare lanseringar har gett oss Mi 10. Från att ha gäckat och utmanat, till att leda och visa vägen för dom andra.

Läs mer och köp Mi 10

Xiaomi hos Tre.

Köp mobil från Xiaomi med abonnemang hos Tre så ingår fri surf på musikstreaming (så länge du har surf kvar), WiFi-samtal och tjänsten 3Skicka surf utan extra kostnad. När du handlar online på tre.se bjuder vi dessutom på frakten och aktiveringsavgiften för nya kunder.

Köp Xiaomi Mi 10 Till alla våra mobiler