Gå till innehållet

Abonnemang och tjänster

Få svar direkt

WiFi-samtal är en tjänst som gör det möjligt att ringa/ta emot samtal och sms/mms utan att ha någon mobiltäckning. Trafiken slussas istället genom ett trådlöst nätverk (WiFi).

Tjänsten är ett komplement till vårt befintliga nät och det kan med fördel användas till att förbättra samtalskvalitén. WiFi-samtal ingår i alla våra abonnemang som har stöd för 4G och kostar inget extra.

Kontakta Kundservice här för att få ett spärrintyg.

Statisk IP-adress innebär att ett bredbandsabonnemang tilldelas en publik permanent IP-adress. För att lägga till statisk ip på ert abonnemang kontakta kundservice här.

För att ansluta din smartklocka till din telefon via mobilnät behöver du synkronisera den med din telefon. Du behöver även ha din avtalskod eller ha ett mejlkonto till mitt3.

Se guide för att ansluta smartklocka här.

När du anländer till ett nytt land får du ett sms med aktuell prislista, du kan även se priser och villkor här.

Kvinna som gör yoga på en matta med en katt i närheten.

Upptäck Mitt3

• Betala fakturor
  • Hantera kostnadsställen
  • Ändra abonnemang
Till Mitt3