Numret flyttas ca 5-6 arbetsdagar efter att du har satt i ditt nya SIM-kort.

Vanliga anledningar till att ett nummer inte kan flyttas:

• Abonnemanget som numret tillhör har bindningstid kvar
  • Numret står på en annan person eller ett annat företag
  • En nummerflytt har beställts från ett privatabonnemang hos Tre

Kontakta din gamla operatör för att se om numret kan flyttas. Kontakta sen oss så hjälper vi dig vidare!

Kontakta kundservice företag

Var hittar jag alla priser och villkor för företag?

Klicka på länken så hittar du alla priser och villkor. Till Priser och villkor

Du kan enkelt fylla på med extra surf via Mitt3 eller sms. Kostnaden debiteras på nästa faktura.

Via Mitt3 på webben Mitt3:

1. Logga in på Mitt3 och klicka på fliken "Abonnemang"
  2. Välj ditt abonnemang, scrolla ner till "Köp" och klicka på "Extra Surf"
  3. Välj önskad mängd och bekräfta genom att klicka på "Köp"

Är du företagskund?

Detta kan du göra både som användare, firmatecknare och administratör. Sålänge du inte är spärrad.

Gör så här för att beställa ett nytt SIM-kort direkt via Mitt3:

1. Logga in på Mitt3
  2. Välj "Abonnemang"
  3. Scrolla ner till "Beställ/Aktivera SIM-kort"
  4. Klicka på "Beställ nytt SIM-kort"

Om du inte har tillgång till Mitt3 kan du beställa ett nytt SIM-kort via kundservice eller i någon av våra 3Butiker. Att beställa ett nytt SIM-kort till ett befintligt abonnemang är kostnadsfritt. Här hittar du närmaste 3Butik

Är du firmatecknare eller administratör? Då funkar det också bra att göra det inne på Mitt3 via stegen ovan. Trevligt va?

Du hittar både PIN och PUK-kod på baksidan av plastkortet som ditt SIM-kort satt i när du fick det. Du kan även se din PUK-kod på Mitt3.

Gör så här:

1. Logga in på Mitt3
  2. Klicka på fliken ""Abonnemang"" och välj ditt abonnemang
  3. Högst upp hittar du din PUK-kod

Tips! Har du glömt PIN-koden kan du slå in fel PIN-kod tre gånger, sedan får du ange PUK-koden och därefter får du välja en ny fyrsiffrig PIN-kod. Tre har inte möjlighet att se din PIN-kod.

Kontakta oss

Graident bakgrund med oranga toner samt ord som visar vad 3Världen Företag är.  3Världen står i mitten med vit text.

3Världen Företag

Med tjänsten 3Världen Företag surfar och ringer du till samma pris som inom Sverige i 80 länder. Vid 24 månaders bindningstid ingår dessutom 10 samtalstimmar och 3000 SMS/mån från Sverige till alla 3Världen- och EU/EES-länder.

Kvinna dricker kaffe i sängen medan hon surfar på sin dator. Bredvid sig har hon sin mobil

WiFi-samtal

Använd WiFi-samtal på platser där du saknar mobiltäckning men har tillgång till WiFi.