Gå till innehållet
Mobila nyheterDigitalt livGuiderFöretagande

Mobila nyheter

Livets stora frågor, som ”blir det en ny iPhone?”, ”när är Samsungs nästa keynote?” eller ”vilka mobiler är heta just nu?”. Om vi ändå visste! Något du kan räkna med är i alla fall att vi alltid kommer hålla dig uppdaterad om alla spännande mobilnyheter!

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Apple TV+. Streamingtjänst från Apple

Under Apples Keynote 2019 presenterade Apple sin nya streamingtjänst Apple TV+ som sedan dess producerat massor av filmer och prisvinnande serier.

iPhone 11 i flera olika färger - presenterade som en "bukett".

Apple Arcade

Spelar du på mobilen när du åker till och från jobbet? Har du kanske till och med tröttnat på alla dessa spel som ber dig om pengar i tid och otid? Reklamen som kommer upp precis när du ska få den perfekta raden i Candy Crush? Då kan Apple Arcade vara något för dig.

Vikbara mobiler visar i en triangel: Galaxy Z Fold3 5G i grön, silver och i svart

Vikbara mobiler

Wow vilken utveckling, Samsung visar vägen med sina nya vikbara mobiler med oändliga möjligheter och unik design. Nu öppnas det en helt ny värld med dagens nya vikbara mobiler. Trevligt va?

Tre stycken iPhone SE ovanpå varandra i färgerna svart, röd och vit

Jämför iPhone SE 2022

Apple har presenterat den tredje generationen av iPhone SE: iPhone SE 2022. Vi har jämfört nya iPhone SE 2022 med iPhone SE från 2020 och nya iPhone 13. Här listar vi de viktigaste skillnaderna för att göra det lättare att välja.

En kvinna visar upp något på sin mobil för sin kompis, båda skrattar.

Jämför mobiler

Vad är viktigt för dig när du väljer en ny mobil? Gillar du att fota mycket med mobilen? Gejmar du mycket? Eller använder du din mobil i jobbet och behöver ta anteckningar?

Galaxy S22 fotar i mörker

Samsung Galaxy S22: Vi testar kameran

De flesta som använder sin mobilkamera i bra belysning blir oftast nöjda med sina bilder. I svagt ljus eller mörker är vi ofta vana vid att bilderna kan bli blurriga och korniga. Samsung har tagit fronten för att detta ska bli ett minne blott. Vid lanseringen av Samsung Galaxy S22-serien fick vi också nya funktioner i kameran. Vi har testat kameran och är imponerade.

Samsung S22 serien i färgerna svart, vit, grön och rosa

Jämför Samsung Galaxy S22

Samsung inleder 2022 med att presentera tre mobiler i sin nya Galaxy S22-serien: Galaxy S22, 22+ och S22 Ultra. Vi hjälper dig att ta reda på vilken som kan passa dig bäst.

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Nyheter i iOS 14 för iPhone

Med iOS 14 bygger Apple vidare på de mest klassiska delarna av iOS‑upplevelsen, men gör den ännu mer hjälpsam, personlig och säker. Nyheterna är många och i det här blogginlägget lyfter vi fram några av våra favoriter.

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Design iPhone 11 och iPhone 11 Pro

iPhone 11 är designad i aluminium och tåligt glas på både fram- och baksida. Enligt Apple håller det aluminium som används i iPhone 11 samma kvalitet som det som används inom rymdindustrin.

Kvinna dricker kaffe i sängen medan hon surfar på sin dator. Bredvid sig har hon sin mobil

Doro 8080. Enkel och senioranpassad Android-smartphone.

Resultatet av flera års utvecklingsarbete är Doro 8080 - en smart seniormobil som Doro kallar för en "enkel smartphone med briljant design" som är "designad med dig i åtanke". I det här blogginlägget djupdyker vi i nya Doro 8080 och går igenom allt från mobilens funktioner till utseende och prestanda.

Samsung A41 svart

Galaxy A41

Det har aldrig funnits så många bra mobiler att välja på som nu. I takt med att fler och fler letar efter att få "mycket för pengarna", snarare än att vara "först med det senaste" har en ny era inletts - eran för riktigt bra och prisvärda mobiler.

Färglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Xiaomi Mi - 10 nyhet från Xiaomi

Som första svenska mobiltillverkare blev vi i slutet av 2018 först ut med att sälja Xiaomi-mobiler. Då tog vi in den prisvärda Redmi 6A och flaggskeppet Mi 8. Båda modellerna blev populära och välkomnades av våra kunder som prisvärda alternativ till dyrare mobiler med liknande prestanda, design och funktionalitet.

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Samsung Galaxy A80

Vi har testat Samsung Galaxy A80.

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Bli mästerfotograf med Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 har en riktigt bra kamera. Här är åtta saker som gör kameran i S8:an till ett skarpt nöje – och dig själv till en riktig mästerfotograf. Samsung-lanseringen innehöll allt från delbar multitaskingskärm till iris-skannern, som gör att du kan låsa upp din mobil med en enda blick. Här är några av nyheterna som vi älskar.

Man med röda hörlurar ligger på en säng och blundar.

Svenskarna och internet. Våra nätvanor 2020

2020 blev ett annorlunda år i många bemärkelser. Även vi som mobiloperatör har märkt förändringar i våra användares ökade behov av uppkoppling. I den årliga rapporten Svenskarna och Internet från Internetstiftelsen i Sverige (IIS) studeras svenskarnas internetvanor.

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Samsung Galaxy Watch Active

Träna med stil.

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Galaxy A51

Samsungs omtag av A-serien har under 2019 enligt oss levererat en rad bra mobiler i olika prisklasser. En mobil som stuckit ut lite extra är Galaxy A50, som nu har fått en uppföljare vid namn Galaxy A51. I det här blogginlägget djupdyker vi i alltifrån från skärm till kamera och prestanda.

Apple iPhone 11 Pro i färgen svart.

iPhone 11 Chip

A13 Bionic. Ett snabbt chipp i en smartphone.

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Apple Watch Series 5 - vi har spanat in nyheterna!

Vi har spanat in nyheterna i smartklockan Apple Watch Series 5. Läs om alla spännande nyheter och funktioner.

En person i grå tröja håller en mobil i båda händerna.

När kommer Android 10 till min mobil?

I det här inlägget går vi in på några nya funktioner med Android 10 som vi gillar extra mycket samt vilka mobiler som vi säljer (och har sålt) som kommer kunna uppdateras till Android 10. Det hittar du längst ner på sidan.

Färglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Apples september-event 2020

Vi sammanfattar vad som hände.

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Galaxy Tab S6 Lite- smidig surfplatta för underhållning, jobb och plugg

Galaxy Tab S6 Lite är en smidig men kraftfull surfplatta för hela familjens underhållning eller för dig som behöver ett flexibelt arbetsverktyg för jobb eller plugg.

En kvinna i grön trenchcoat scrollar på sin mobiltelefon medan hon går med en flygväska i handen.

Google Home Mini

Det finns massa praktiska och roliga grejer man kan göra med Google Home Mini eller genom att kombinera den med någon annan enhet från det växande utbudet av smarta prylar till hemmet. Vi listar våra favoriter!

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Galaxy A71

Året har bara börjat, men Samsung har redan hunnit släppa många (enligt oss) bra mobiler, bland annat Galaxy A51, Galaxy S20-serien och Galaxy Z Flip. Näst ut på tre.se är Galaxy A71 - en mobil som Samsung placerar lite högre upp i A-seriens skala som går från 1 - 9. Där första siffran berättar om "hur bra" mobilen är och sista siffran berättar vilket år mobilen är från (0 är 2019 och 1 är 2020).

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Allt om Galaxy S20 Ultra 5G

Med Galaxy S10 och Galaxy S10+ firade Samsung tio år av innovation. Med Galaxy S20 Ultra 5G sätter de standarden för de kommande tio åren. Det här året har Samsung fokuserat mest på det fansen älskar och vill ha mer av, vilket är kamera, skärm och prestanda. I det här inlägget kommer vi gå in på just kameran, skärmen och prestandan i nya Galaxy S20 Ultra 5G.

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Galaxy Buds. Fem fördelar med de trådlösa hörlurarna från Samsung.

Galaxy Buds är true wireless hörlurar från Samsung med imponerande ljud, lång batteritid och slimmad design som sitter bra och är enkla att ha med sig. Vi listar fyra fördelar med dessa fantastiska hörlurar.

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Allt om Galaxy Z Flip 5G

Du har säkert hört talas om vikbara mobiler, så som Samsung Galaxy Fold och Samsung Galaxy Z Flip som släpptes 2019. Galaxy Fold öppnas som en bok och skärmen blir på så sätt större. Smidigt för den som vill ha en mobil i ett lite mindre format, men som vid behov kan bli större. Galaxy Z Flip som öppnas på längden, är ett smidigt sätt att minimera mobilen. Ett hommage till vikbara mobiler (flip phones) från förr! År 2020 kom efterföljaren Galaxy Z Flip 5G som är den nya versionen som även är 5G ready.

Kameran i iPhone 11 och iPhone 11 Pro

Vad är nytt?

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

iPhone 7

Vi lär känna iPhone 7.

Baksidan på en av Galaxy S21-mobilerna mot en klocka för att illustrera den smarta batteritekniken som finns i mobilerna.

Snabbladdning

Vad är snabbladdning?

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Översätt - en nyhet i iOS 14

Nya iOS 14 för iPhone introducerade många nya funktioner, bland annat appen Översätt. Appen gör det möjligt att översätta mellan olika språk, både genom att du pratar eller skriver in det som ska översättas.

Handla
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig onsdag!