Gå till innehållet

Satsa på en smart, mobil växel

5 anledningar till varför det är en god idé

I värsta fall är ett missat samtal en förlorad kund. Att skaffa en smart mobil företagsväxel är en god idé – hur litet ditt företag än är. Se här!

Kategorier: Företagande

Publicerad 2021-03-25 (Uppdaterad 2022-11-02)

Två personer tittar på en mobil. En av personerna visar den andra något på en mobiltelefon.

1. Det är smidigt och flexibelt

Handen på hjärtat, när du ringer och inte får svar, hur ofta lämnar du ett röstmeddelande? Ett missat meddelande kan vara en missad affär, men om den där möjliga kunden kommer till en välkomnande växel i stället för din telefonsvarare så blir möjligheterna genast större.

Växeln finns alltid redo att hjälpa dig när du själv är busy. Och du behöver inte oroa dig för några missade samtal heller.

2. Det ger bra kundservice

Att få direkt bemötande och hänvisningar är alltid superbra! När telefonsignalerna inte bara ekar ut i rymden känner personen som ringer sig välkomnad och sedd. De får ett svar och ett personligt bemötande (ja, även om det är i form av ett inspelat meddelande).

Det spelar inte heller någon roll om ditt företag har en eller flera hundra anställda, du vill säkert profilera dig som en seriös aktör med muskler på marknaden – en växelfunktion signalerar att ni tänker stort och sätter er kund i centrum.

3. Det är effektivt

Med en växel tas varje affärstillfälle tillvara samtidigt som du och dina anställda kan röra er fritt. Ni kan utföra arbetsuppgifter utanför kontoret och ändå bli nådda – inga kontakter hamnar mellan stolarna.

Med den mobila växeln 3Växel finns även smarta funktioner som synkning av kalendrar och mötesbokning. Det är ett enkelt sätt att spara tid och gör arbetsbördan och kommande uppgifter mindre komplicerade, oavsett om du sitter framför datorn eller är på affärsresa utomlands i en annan tidszon.

4. Det är lönsamt

Inte bara genom att ditt företag slipper förlorade affärer när viktiga samtal alltid kan tas emot. En mobil växel kommer också med en månatlig prislapp som är bra mycket lägre än kostnaden för installation av en fysisk växel och en receptionistlön.

5. Det är enkelt

En mobil företagsväxel gör inte bara livet lättare för kunderna och effektiviserar dagarna för de anställda – det är också enkelt att installera och hantera.

3Växel är en färdig lösning som innehåller de viktigaste funktionerna, sedan kan ny bygga ut efter era behov med hjälp av våra tillval.

Vill du veta mer om vad en mobil växel kan göra för att förenkla vardagen för ditt företag? Tveka inte att höra av dig!

Relaterade inlägg

Massvis med människor som går nära varandra på en bred gata.

Smarta insikter från mobildata

Anonymiserade data från mobilnätet kan användas för att se när det är mycket folk på en viss plats. Det ger oss möjligheten att se hur människor reser, var de uppehåller sig och när de är på vissa platser. I det här inlägget förklarar vi lite kort vad vi gör och vad data från mobilnätet kan användas till.