Till innehållet
Meny

Surfa tryggt med kostnadstak i utlandet.

Ett kostnadstak hjälper dig att hålla koll på datakostnaderna när du är i utlandet. Tjänsten är kostnadsfri och finns på alla våra mobil och bredbandsabonnemang. Med kostnadskontroll känns det tryggare att använda mobilen på jobbresan och semstern. Använd telefonen som du gör när du är hemma, surfa, spela och maila.

Sänk eller höj ditt kostnadstak. 

På alla våra abonnemang är ett kostnadstak automatiskt inställt på att du kan surfa för 520 kronor (exkl moms) i månaden när du är utomlands. Du kan själv höja eller sänka gränsen via Mitt3.

När du har förbrukat 80% av ditt användande får du ett SMS som uppmärksammar dig på att du börjar närma dig ditt kostnadstak. I SMSet får du också information om hur du kan sänka/acceptera och höja gränsen om du vill fortsätta att surfa. Sätter du en högre gräns får du ett nytt meddelande när 80% av det nya beloppet är uppnått. Höjer du gränsen är det den som gäller framöver när du är utomlands och använder data.

Upptäck våra Utlandstjänster.

Resan blir roligare om du kan dela med dig av dina upplevelser. Oavsett om du vill kunna ringa, SMSa eller surfa mycket på din semester har vi smarta tjänster som passar dig som ska åka utomlands. Tilläggstjänsten 3Världen Företag passar dig som vill använda mobilen som hemma även på utlandsresan. Tjänsten passar med våra företagsabonnemang från 35 GB och uppåt.