Till innehållet
Meny

Använd mobilen utomlands.

När du är utomlands ska du inte behöva oroa dig för höga surfkostnader. Vi vill att du ska kunna surfa, maila och googla utan att tänka på kostnaderna. Vi har tagit fram tillvalstjänster som ser till att du kan nyttja din mobil när du är utomlands på samma sätt som du gör när du är hemma, utan att det kostar för mycket.

Inom EU/EES.

  • EU-roaming innebär att du kan använda ditt abonnemang i EU precis som hemma. Har du tex. ett mobilabonnemang där det ingår obegränsat med samtal, SMS/MMS och inkluderad datamängd kan du använda det både i Sverige och EU/EES.

3Världen Företag.

  • Med tjänsten 3Världen Företag kan du surfa och ringa till samma pris som inom Sverige i 80 länder. Dessutom ingår 10 samtalstimmar och 3000 SMS/mån från Sverige till alla 3Världen- och EU/EES-länder. 

Övriga länder.

  • 3Surfpass passar dig som ska resa i flera dagar och vill kunna använda mobilsurf som hemma, utan att det kostar för mycket. 3Surfpass finns i Förenade Arabemiraten, Nordamerika, Sydamerika, Asien, Egypten, Ryssland och övriga Europa (ej EU/EES).

  • 3Resa är för dig som vill kunna hålla kontakten med familj och vänner genom att ringa, skicka SMS och surfa från USA, Turkiet och Thailand till ett paketpris.

  • 3Global är perfekt för dig som är i Sverige och vill ringa utomlands.

Surfa tryggt med kostnadstak i utlandet.

Ett kostnadstak hjälper dig att hålla koll på datakostnaderna när du är i utlandet. Med kostnadstaket känns det tryggare att använda mobilen på jobbresan och semstern. Använd telefonen som du gör när du är hemma, surfa, spela och maila.

 Du har en automatisk spärr på 460 kr/fakturaperiod som du kan sänka/höja eller ta bort när du vill.