Gå till innehållet

Sony Xperia 1 II.

Trådlösa hörlurar ingår

Färg: Svart

Minne:

Du kommer bli tilldelad ett nytt nummer.

Ingår i abonnemanget

Samtal, SMS och MMS i Sverige ingår (ej betal- och satellitsamtal/SMS)
Abonnemangsinformation

Ingår i dina val.

Trådlösa hörlurar ingår

Just nu ingår hörlurarna WH-1000XM3 (värde 3000 kr) vid köp av Xperia 1 II med 3Surfa 15GB och uppåt med 24 månaders bindningstid. Erbjudandet gäller t o m 30 november 2020.

Om Sony Xperia 1 II och köpinformation

Varför Sony Xperia 1 II?

Med Xperia 1 II bygger Sony vidare på framgångarna med Xperia 1, men flyttar fram gränsen ytterligare för vad en smartphone är och hur den ska prestera. Sony Xperia 1 II är för: fotografen, filmälskaren, biofantasten, ljudfantasen, spelfantasten och för den som letar efter maximal prestanda.

Vi tror att den som köper Xperia 1 II är på jakt efter en genomtänkt och välbyggd mobil med hög arbetsförmåga och fokus på nöje och underhållning.

Mer om Sony Xperia 1 II.

Det som först och främst sticker ut är den avlånga 4K OLED-skärmen på 6,5'' som dessutom har HDR. Både fram- och baksidan skyddas av Gorilla Glas 6.

Sony Xperia 1 II är utrustad med tre kameror och en djup-sensor som kan mäta avstånd. Kamerasystemet som består av tre kameror har alla ZEISS-linser, bildstabilisering, stort ljusinsläpp och funktioner för autofokus som gör att även de mest actionfyllda bilderna blir skarpa - även i mörker.

I hjärtat av mobilen sitter det åttakärniga chippet "Snapdragon 865 5G", som tillsammans med 8 GB RAM och 256 GB lagringsutrymme gör att allt från tunga film- och fotoappar, till spel och vardagsärenden flyter på utan några problem.

Fem snabba med Sony Xperia 1 II.

  • 4K OLED-skärm med HDR
  • Trippelkamera-system med linser från ZEISS
  • Kraftfullt batteri med stöd för både trådlös- och snabbladdning
  • 256 GB lagringsutrymme och stöd för SD-kort
  • Åttakärnig processor med 5G-stöd

5G-kompatibel.

5G Ready betyder att mobilen är förberedd att stödja 5G-nätverk. Läs mer om framtida tillgänglighet till 5G-tjänster hos Tre. Xperia 1 II är kompatibel med 3G och 4G-nätverk.

Villkor

De trådlösa brusreducerande hörlurarna WH-1000XM3 (värde 3000 kr) ingår utan extra kostnad vid köp av Xperia 1 II med 3Surfa 15GB och uppåt med 24 månaders bindningstid. Erbjudandet gäller t o m 30 november 2020. Gäller så långt lagret räcker.

Mått
166 x 72 x 7.9 mm
Vikt
181 g
Batteri
4,000 mAh
Trådlös laddning
Ja
Snabbladdning
Ja
Omvänd trådlös laddning
Nej
Skärmstorlek
6.5″
Skärmupplösning
4K HDR (3840x1644)
Operatörslåst
Nej
Främre kamera
8 MP
Bakre kamera
12 + 12 + 12 MP
Operativsystem
Android
SIM-kort
Nano SIM
Lagringsutrymme
256 GB
Plats för minneskort
Ja: Upp till 1 TB
Bluetooth
Ja
NFC
Ja
4G
Ja
Vattentålig
Water Resistance IPX5/IPX8 Dust Proof IP6X
Hörlursuttag
3.5 mm
WiFi-samtal
Ja
Processor
Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G Mobile Platform
RAM
8 GB

Leverans och retur.

När du handlar på tre.se levereras din beställning kostnadsfritt till uthämtningsstället närmast din folkbokföringsadress. Skulle du ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning.

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Nummerflytt.

Om du beställt nummerflytt/portering startar den när du sätter i SIM-kortet och börjar använda abonnemanget. De tar sedan 3-5 dagar att genomföra nummerflytten.

Sony Xperia 1 II
Svart, 256GB
300 kr/mån, i 24 månader
Abonnemang
3Surfa 15GB inkl. 3Världen
299 kr/mån, i 24 månader
Trådlösa hörlurar ingår
0 kr
Fraktavgift
0 kr