Till innehållet
Meny

Hastighet.

Vi har gjort vår största nätuppgradering någonsin, som möjliggör ännu högre hastigheter i vårt 4G-nät.

Snabb surf.

Vilka hastigheter går att få?

I 3G-nätet kan du surfa i hastigheter mellan 3-17 Mbit/s och i 4G-nätet kan du räkna med 7-34 Mbit/s. Nu när vi bygger ut vårt nät till 4G+ möjliggör det att du kan surfa ännu snabbare i 4G-nätet.

Tänk på att vissa faktorer kan påverka hastigheten.Till exempel avståndet till närmaste mast, tjocka väggar i huset eller om du befinner på ett stort event med många mobilanvändare samtidigt.

Är du redan kund hos Tre? Då kan du testa din surfhastighet på bredbandskollen.se.

Mät din hastighet

4G+.

Största satsningen sedan starten.

Just nu pågår en våra mest omfattande nätuppgraderingar sedan vi startade 2003. Vi uppgraderar vårt 4G-nät till 4G+. Uppgraderingen möjliggör ännu högre hastigheter i vårt 4G-nät.

Uppgraderingar i nätet görs löpande runt om i landet och har redan hunnit slutföras på flertalet platser. Exempelvis har vi hunnit uppgradera nätet till 4G+ i:
Uppsala, Stockholm, Småland, Närke, Mälardalen, Göteborg, Bohuslän, Östergötland, Skåne, Halland, Västergötland

Täckningskartan.

Har du 3G, 4G eller både och där du bor? Med hjälp av Tres täckningskarta kan du söka på hur täckningen ser ut på kommun, ort, gata och postnummer. Du kan även använda snabbval för att kontrollera hur nätet ser ut där du befinner dig.

Information om täckning är endast vägledande och det går aldrig att garantera täckning på enskilda platser. Täckning och hastighet för mobila tjänster kan variera beroende på en mängd olika saker, till exempel geografiska förhållanden som berg, dalar och skog.

Till täckningskartan

Nät.

Vi vill att du ska kunna surfa snabbt och smidigt oavsett om du är på konferens i Åre, sommarsemester på Gotland eller bilresa längs höga kusten.

Läs mer

Stabilitet.

Vi övervakar nätet dygnet runt året om, så att du ska kunna fortsätta surfa som vanligt även under strömavbrott, hårda oväder, eller andra störningar.

Läs mer

WiFi-samtal.

Nu ingår tjänsten WiFi-samtal som möjliggör att du kan ringa från platser i Sverige där du tidigare upplevt svag inomhustäckning, men har tillgång till WiFi.

Läs mer