Gå till innehållet
Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Skicka surf

Med appen 3Skicka surf kan du dela med dig av surf till nära och kära som också är kunder hos Tre. Tjänsten kostar inget att använda och ingår för alla privatkunder med mobilabonnemang hos Tre.

Ladda ner appen

App store

Ladda ner appen

Google Play

Så här skickar du surf

1. Välj vem du vill skicka surf till

Du skickar enkelt surf genom att välja en kontakt från din kontaktlista eller genom att knappa in numret till den du vill skicka surf till.

2. Välj surfmängd

Välj hur mycket surf du vill dela med dig av. Du kan skicka från 100 MB upp till 10 GB av ditt abonnemangs återstående surfmängd per månad.

3. Skicka surf

Nu återstår bara att skicka! 3Skicka surf kostar inget att använda och ingår för privatkunder med mobilabonnemang hos Tre. Ladda ner appen till din mobil och kom igång redan idag.

Frågor och svar om 3Skicka surf

Privatkunder med mobilabonnemang hos Tre kan skicka surf till varandra. Tjänsten är inte tillgänglig för kontantkort, bredbandsabonnemang eller företagsabonnemang.

Allt som behövs för att komma igång är ett konto på Mitt3 och appen 3Skicka surf som kan laddas ner kostnadsfritt på App Store eller Google Play.

Varje mobilabonnemang kan skicka upp till 10 GB surf per månad. För att kunna skicka surf behöver det finnas minst 0,5 GB surf kvar på abonnemanget efter att surfen har skickats.

Nej, för att ta emot surf krävs inte ha appen.

Ja, mottagaren får ett SMS där de framgår hur mycket surf de har fått och från vilket mobilnummer det har skickats.